ТУСКАЛОСА, Алабама. - Докато републиканците се събират в сряда за

...
ТУСКАЛОСА, Алабама. - Докато републиканците се събират в сряда за
Коментари Харесай

Председателят на RNC Макданиел защитава невероятно намаляващото поле на кандидатите за президент на Републиканската партия през 2024 г.

ТУСКАЛОСА, Алабама. - Докато републиканците се събират в сряда за четвъртия спор за президентска номинация на Републиканската партия, единствено четирима претенденти ще бъдат на сцената.

Това е най-малката сцена за спор на този стадий в първичните избори на републиканците за повече от едно потомство и бледнее спрямо деветте претенденти за Белия дом от Републиканската партия, които се тълпяха на сцената при номинация спор през декември 2015 година, през последния път, когато партията претърпя яростна борба за номинацията.

И това е добре за ръководителя на Републиканския народен комитет Рона Макданиел.

„ Мисля, че е добре тъй като имате повече време да чуете тези претенденти на сцената на дебатите “, акцентира Макданиел в изявление за Fox News Digital. Хейли, Рон ДеСантис, Вивек Рамасвами, сенатор Тим Скот и някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати Майк Пенс по време на спор, проведен от Fox Business Network в Сими Вали, Калифорния, Съединени американски щати, в сряда, 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР