Турция ще плати по-висока цена впоследствие, ако не направи сега

...
Турция ще плати по-висока цена впоследствие, ако не направи сега
Коментари Харесай

Ердоган: Турция ще плати по-висока цена впоследствие, ако не действа сега в Сирия

Турция ще заплати по-висока цена след това, в случай че не направи в този момент това, което е належащо в Северна Сирия, съобщи през днешния ден турският президент Реджеп Тайип Ердоган, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Ердоган направи изказването си, откакто през уикенда даде обещание, че Турция ще извърши военна интервенция в региона, следен от сирийските кюрдски Сили за отбрана на народа, намиращ се на изток от река Ефрат.

Турция до момента е направила две военни интервенции в Северна Сирия, напомня Ройтерс.

Ердоган, който приказва пред турски посланици в Анкара, съобщи, че " този развой, с волята на Бог, доста скоро ще премине в нов стадий ".

Турският президент заяви през днешния ден още, че има вяра, че американският му колега Доналд Тръмпняма да разреши връзките сред двете съюзнички в НАТО да станат " пленник " на разногласието поради пазаруването от Анкара на съветските зенитно-ракетни системи С-400.

Ердоган уточни, че няма никакви доказателства за това, че комплексите С-400 може да навредят на американските изтребители Ф-35.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР