Турция обяви, че пуска програма за регистрация за ваксиниране на

...
Турция обяви, че пуска програма за регистрация за ваксиниране на
Коментари Харесай

Турция стартира програма за ваксинация на служителите в туризма

Турция разгласи, че пуска стратегия за регистрация за имунизиране на чиновници в туризма в съгласуваност с Министерството на културата и туризма, Министерството на здравеопазването и Агенцията за поощряване и развиване на туризма в Турция (TGA), заяви Българска телеграфна агенция.

Програмата започва в границите на Програма за узаконяване на безвреден туризъм и нейният извънреден приоритет е да подсигурява здравето и сигурността на чиновниците в туризма и жителите, и страната да посрещне интернационалните туристи за идния туристически сезон.

В рамките на програмата ще бъдат имунизирани преди всичко чиновниците тук-там за настаняване, заведения за хранене, екскурзоводи, туристически организации, които са регистрирани по Програма за узаконяване на безвреден туризъм.

В съдействие с Министерството на културата и туризма и Министерството на здравеопазването неотдавна започва платформа, в която туристическите обекти могат да записват своите чиновници за имунизация. Платформата обгръща всички основни участници в туристическата промишленост в границите на Програмата за узаконяване на безвреден туризъм, в това число места за настаняване, заведения за хранене, транспортни средства за обиколки и прехвърляния и екскурзоводи. Официалните представители на туристическите обекти ще могат да записват актуалните си чиновници.

Турция разшири обсега на Програмата за узаконяване на безвреден туризъм и я направи наложителна за места за настаняване с 30 или повече стаи. До момента са сертифицирани над 8000 такива.

Тъй като страната чака бързо възобновяване на туристическите пътувания, туристическата работна мощ е с приоритет и първа ще бъде имунизирана.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР