Турция обвини Израел в шпиониране на нейна територия и заговор

...
Турция обвини Израел в шпиониране на нейна територия и заговор
Коментари Харесай

Турция обвини Израел в шпионаж на своя територия

Турция упрекна Израел в шпиониране на нейна територия и скрит план за офанзиви против чужденци, живеещи там, до момента в който връзките сред двете страни се утежняват поради спора в Газа.

Офицери по сигурността задържаха 33 души за „ интернационалните шпионски действия “ от името на израелската шпионска организация Мосад, сподели турският вътрешен министър Али Йерликая във вторник. Той не уточни кои са хипотетичните цели на арестуваните.

Турция не счита Хамас за терористична група и нейните високопоставени членове са свободни да живеят в страната. Турски публични лица признаха, че Исмаил Хания, ръководител на политическото бюро на Хамас, може да е бил в Турция на 7 октомври, когато палестинската формация е подхванала смъртоносната си офанзива против Израел.

„ Израелските разследващи служби имаха намерение да извършат дейностите за разкриване, гонене и нахлуване, като похищение, на тактическа основа против непознати жители, пребиваващи в нашата страна “, сподели Йерликая. Публикацията му вк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР