Турция е започнала да изпразва язовир в опит да открие

...
Турция е започнала да изпразва язовир в опит да открие
Коментари Харесай

Турция изпразва язовир заради изчезнала през януари студентка

Турция е почнала да изпразва язовир в опит да открие млада жена, изчезнала през януари, оповестява турската частна телевизия НТВ. Това заяви заместник-министърът на вътрешните работи и представител на министерството Исмаил Чатаклъ.

Студентката Гюлистан Доку /на 21 години/ е в неопределеност от 5 януари, когато изчезва в източния окръг Тунджели. За последно тя е забелязана край мост при язовира Узунчайър, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Има разпореждане за изпразване на язовира, от понеделник започнаха дейности в тази посока ", заяви Чатаклъ. Действията са ориентирани към изпомпването на водата от язовира доколкото това е допустимо, най-малкото в региона към моста, добави представителят.

Семейството на Гюлистан се срещна преди няколко дни с вътрешния министър Сюлейман Сойлу, който се е заел в диалога, че водата на язовира при мястото, където момичето изчезва, ще бъде изпомпана в регион от към два и половина километра, сподели сестрата на студентката.

"Ако Гюлистан е тук, ще намерим тялото й. Ако нищо не излезе, съмненията за ликвидиране ще се засилят ", сподели още сестрата, представена от новинарския уебсайт Бианет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР