Турция е последната стена между Европа и тероризма. Това се

...
Турция е последната стена между Европа и тероризма. Това се
Коментари Харесай

Турското МО: Последната стена сме между Европа и тероризма

Турция е последната стена сред Европа и тероризма. Това се споделя в позиция на турското министерство на защитата, съобщи БГНЕС.

“Турция пази освен личните си граници, само че и границите на НАТО. Сигурността на Турция е сигурността на цяла Европа, в това число на НАТО ”, се показва в документа.
“Трябва да се знае, че Турция, като последната стена сред Европа и тероризма, се бори с тероризма на фронтовата линия ”, се прибавя в изказването.
В него се осъжда резолюцията на Камарата на представителите на Съединени американски щати, признаваща геноцида против арменския народ през 1915 година и резолюцията на френския парламент по отношение на интервенцията на турската войска в Северна Сирия.
“Турция осъжда резолюцията на Камарата на представителите на Съединени американски щати, която приема така наречен арменски геноцид, без да взема поради историческите обстоятелства и на френското Национално заседание, което заявява поддръжка за терористичната организация ПКК/ОЗН, и я разказва като съдружник и се надяваме, че тези исторически неточности ще бъдат поправени скоро ”, се акцентира в документа.
Според него резолюцията на Съединени американски щати за Армения и законопроектът за поддръжка на глобите против Турция опонират на съглашението сред Анкара и Вашингтон, реализирано във връзка с Сирия и духа на НАТО.
Турското военно ведомство също по този начин счита, че резолюцията на френския парламент по отношение на интервенцията в Сирия в Турция не е „ нищо друго, с изключение на опит за деформиране на истината и скриването ѝ от международното публично мнение, изключително от френските жители “. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР