Турско село е било изоставено от всичките си жители заради

...
Турско село е било изоставено от всичките си жители заради
Коментари Харесай

Турско село изоставено заради… демони

Турско село е било изоставено от всичките си поданици поради необясними феномени, а през днешния ден никой не дръзва да влезе в него самичък, оповестява турският информативен уебсайт Хаберлер.

Селото се намира в черноморския окръг Сакария, Северозападна Турция, и носи произхождащото от арабски език име Азем. Неслучайно по този начин се назовава и тип черна магия, имаща за цел да провокира несгоди на даден човек или обект. Историята е пресъздадена и в турския хорър " Азем: Черният дух " (Azem: Cin Karasi) от 2014 година, показва уеб сайтът, представен от Българска телеграфна агенция.

Според сведенията селото е едно от общо пет места в Турция, където се следи паранормална интензивност. То е било изоставено от жителите си още през 1921 година, когато почнали необяснимите феномени. По това време там е имало 117 къщи, отбелязва изданието Медиябар.

Твърди се, че селото е било нападнато от тъмни сили, а през днешния ден никой не смее да пристъпи в рамките му. Дори тези, които знаят точното му местоположение, не го разкривали, с цел да не върви никой там.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР