Турският шампион Вакъфбанк (Истанбул) се е прицелил в италианската звезда

...
Турският шампион Вакъфбанк (Истанбул) се е прицелил в италианската звезда
Коментари Харесай

Вакъфбанк се прицели в Паола Егону

Турският първенец Вакъфбанк (Истанбул) се е прицелил в италианската звезда Паола Егону . Това твърди в блога си известният италиански колумнист Джан Лука Пазини. Трансферът обаче ще се реализира преди сезон 2020/2021.

От отбора не са удовлетворени от представянето на шведската волейболистка Изабеле Хаак, а Егону е привлякла вниманието след спечелването на оценката за MVP (най-полезен състезател) в най-престижния евротурнир - Шампионската лига предишния сезон. Италианската националка бе отличена за MVP и на международното клубно състезание.

Пречка пред първенеца на Южната ни съседка би могъл да бъде двугодишният контракт с първенеца в Сериs А1 Имоко Волей (Конеляно) и ще е нужна голяма сума за откупуване на състезателката.

Според Пазини подсилването на Вакъфбанк ще стартира още от януари. От клуба са подготвили супер оферта за американската националка Мишел Бартш. Бартш е двукратна победителка във Волейболната лига на нациите с националния тим на Съединени американски щати и MVP от първото издание през 2018 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР