Турският шампион Бешикташ ще направи опит да привлече халфа на

...
Турският шампион Бешикташ ще направи опит да привлече халфа на
Коментари Харесай

Бешикташ се насочва към Пасторе

Турският първенец Бешикташ ще направи опит да притегли халфа на Пари Сен Жермен Хавиер Пасторе. След края на сезона " черните орли " ще излязат с публична оферта. Според локалните медии, тя ще е на стойност 10 млн. евро.

През януари Пасторе, който не е измежду любимците на наставника на ПСЖ Унай Емери, беше покрай контракт с Интер. Аржентинският национал към момента се надява да облече синьо-черния екип, само че и Бешикташ има своите козове. Президентът на турския гранд Фикрет Орман е в положителни връзки със притежателя на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи и това също може да помогне за реализирането на договорката.

Междувременно, Пасторе разяснява зачестилите информации, че Неймар ще напусне парижани през лятото. " Мисля, че това са игри на медиите, а не негово действително предпочитание. Видях какъв брой беше благополучен, когато пристигна в отбора. ПСЖ не е Барслеона, само че мисля, че Неймар въпреки всичко ще остане ", съобщи аржентинецът.

" Защо отпаднахме от Реал Мадрид в Шампионската лига? Защото те са по-опитният тим и го демонстрираха с обрата на " Сантиаго Бернабеу ". Там играхме добре, само че двата позволени гола в края на мача объркаха всичко ", добави Пасторе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР