Турският съд е издал решение за екстрадицията на Димитър Желязков

...
Турският съд е издал решение за екстрадицията на Димитър Желязков
Коментари Харесай

Сотир Цацаров: Турският съд е издал решение за екстрадицията на Митьо Очите

Турският съд е издал решение за екстрадицията на Димитър Желязков – Митьо Очите . Това съобщи в Пловдив основният прокурор Сотир Цацаров.
Задържаха Митьо Очите в Истанбул Арестът е станал при взаимна интервенция на българските и турските управляващи
Димитър Желязков беше под стража в Турция от август до момента. Очаква се турският съд да реши по кое време тъкмо ще бъде екстрадиран в България, с цел да бъде изправен пред съда.

Баневи ще бъдат разследвани по няколко обвинявания, „ Полимери” е единствено началото, сподели Цацаров във връзка вчерашния арест във Франция на Евгения и Николай Баневи . Той чака френските правосъдни управляващи да предадат по-скоро на българското правораздаване семейство Баневи.

Иво Прокопиев е разследван не като издател, а като предприемач и по-конкретно за „ Каолин”. Твърденията, че бил измамен под отговорност, тъй като неговите издания пишели против корупцията, не дават отговор на истината”, разяснява още основният прокурор.
Иво Прокопиев: Обвинението за " Каолин " е инструмент за напън Бизнесменът счита, че офанзивата е отговор на изобличаващи изявления в "Капитал "
Той чака и другата известна фамилия – Ветко и Маринела Арабаджиеви , да бъдат хванати и предадени на българското правораздаване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР