Турският режисьор Мустафа Кемал Узун бе намушкан до смърт в

...
Турският режисьор Мустафа Кемал Узун бе намушкан до смърт в
Коментари Харесай

Брутално убийство потресе Турция

Турският режисьор Мустафа Кемал Узун бе намушкан до гибел в Истанбул от човек, който е играл в един от телевизионните му сериали. Убийството е осъществено в истанбулския квартал Шиле. Узун беше прочут със своите филми и телевизионни сериали, заяви в. „ Хюриет дейли нюз “.

Полицията получава информация за убийството и при идване на мястото на престъплението открива режисьора мъртъв в дома му. 58-годишният режисьор бил намушкан няколко пъти в гърба и удрян в главата с бейзболна бухалка. Полицията също по този начин открива, че портфейлът и мобилният му телефон липсват, както и неговата кола.

След като разгледаха записи от камери за наблюдаване и разпитаха очевидци, служителите на реда съумели да открият обвинения. Той е арестуван в Истанбул няколко часа след убийството, заяви „ Дарик ".

Мобилният телефон на Узун бе открит в джоба му. Арестувания споделя също по този начин къде е паркирал колата на Узун. Той признава осъщественото от него закононарушение, а като причина за съдбовния излаз дава пояснение за скандал след приложимост на алкохол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР