Турският президент Реджеп Тайип Ердоган замина за Сочи, където ще

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган замина за Сочи, където ще
Коментари Харесай

Ердоган отпътува за Сочи с голяма турска делегация

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган отпътува за Сочи, където ще беседва през днешния ден с съветския президент Владимир Путин, съпроводен от огромен брой министри и други държавни представители, съобщи турската телевизия ТРТ Хабер.

Заедно с Ердоган за Сочи пътуват министрите на външните работи Мевлют Чавушоглу, на националната защита Хулуси Акар, на енергетиката и естествените запаси Фатих Дьонмез, на финансите и държавната хазна Нуреддин Небати, на търговията Мехмет Муш и на земеделието и горите Вахит Киришчи. В турската делегация за еднодневното работно посещаване в Русия са включени също шефът на разследващата организация Разузнавателна служба на Турция Хакан Фидан, шефът по връзки на президентството Фахреттин Алтун, представителят и консултант на Ердоган Ибрахим Калън и ръководителят на Управлението за отбранителна индустрия Исмаил Демир.

Във фокуса на диалозите на президента Ердоган с съветския водач Путин се чака да бъдат двустранните връзки и настоящи световни и районни въпроси, показва ТРТ Хабер.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР