Турският президент Реджеп Ердоган проведе телефонен разговор с папата, по

...
Турският президент Реджеп Ердоган проведе телефонен разговор с папата, по
Коментари Харесай

Ердоган се възмути пред папата от церемонията по откриването на Олимпийските игри

Турският президент Реджеп Ердоган организира телефонен диалог с папата, по време на който изрази отвращение от церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж. Според него това се е трансформирало в акция за поощряване на нетрадиционните връзки.

„ Президентът Ердоган сподели, че аморалните демонстрации, проведени по време на откриването на Олимпийските игри в Париж, провокираха отвращение и реакция. Той сподели, че под прикритието на свободата на изложение и толерантността се нарушава човешкото достолепие, осмиват се религиозните и морални полезности и това наскърбява мюсюлманите не по-малко ", в сравнение с християнския свят. Президентът Ердоган сподели още, че предизвикването против религиозните полезности, изопачената агитация и моралният колапс, в който тъне светът на Олимпийските игри, провеждани за сливане на хората, са тревожни сигнали “, се споделя в известието на отдела за връзки на турския водач.

По време на церемонията по откриването на игрите в Париж на 26 юли беше показана провокативна подигравка на творбата на Леонардо да Винчи „ Тайната вечеря “. Някои фрагменти от представлението бяха необятно публикувани в обществените мрежи, а наличието им провокира полемики. Унгарският министър председател Виктор Орбан сподели, че церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж демонстрира неналичието на хрумвания на Запада за културата и публичния морал.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР