Турският президент Реджеп Ердоган обяви, че е обезпокоен от „канадската

...
Турският президент Реджеп Ердоган обяви, че е обезпокоен от „канадската
Коментари Харесай

Световните сили играят канадска борба в Сирия

Турският президент Реджеп Ердоган разгласи, че е смутен от „ канадската битка “ сред международните сили в Сирия, заяви РИА Новости.

Ердоган разгласи, че желае да беседва с съветския президент Владимир Путин за прекъсването на химическите офанзиви в Сирия.

„ В момента съм смутен от това, че някои интернационалните сили, които са прекомерно уверени в себе си, трансформират Сирия в сцена на канадска битка. Аз ще беседвам с Путин за прекъсването на химическите офанзиви в района. Тези, които поддържат режима на сирийския президент Башар Асад и тези, които поддържат Партията на демократичните сили в действителност бъркат. Ние ще се борим с това. Това нашето решение “, съобщи Ердоган.

Западът разгласи, че е подготвен да извърши ракетни офанзиви против сирийските сили след подозрения за химическа офанзива в района. Русия разгласи, че е подготвена да противодейства на тези офанзиви.

Турският външен министър Бинали Йълдъръм прикани Съединени американски щати и Русия да реализират съглашение. Според него това е решението за района.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР