Турският президент Реджеп Ердоган демонстрира двойни стандарти. Това е казал

...
Турският президент Реджеп Ердоган демонстрира двойни стандарти. Това е казал
Коментари Харесай

Реджеп Ердоган ядоса руски сепаристи в Крим

Турският президент Реджеп Ердоган показва двойни стандарти. Това е споделил ръководителят на Народното събрание на така наречен Кримски федерален окръг Владислав Ганджара, съобщи ТАСС.

С тези думи водачът на приетия единствено от Москва законодателен орган е реагирал на думи на президента на югоизточната ни съседка. Ердоган през вчерашния ден е приел Володимир Зеленски и изразил поддръжката си за териториалната целокупност на Украйна. По този метод политикът от Анкара за следващ път е удостоверил позицията на ръководената от него страна за непризнаването на извършения през март 2014 година референдум за отделяне на украинския черноморски полуостров от Киев и анексирането му от Москва. "Приемете моите съболезнования за гибелта на четиримата военни, починали по време на обстрела в Донбас (Източна Украйна), осъществен от сепаратисти във вторник ", е показал още домакинът.

Ердоган е непосредствен с съветския президент Владимир Путин. Лидерът на Турция, както към този момент писахме, неотдавна ядоса и Съединени американски щати, тъй като закупи ракетни комплекси от Русия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР