Турският президент обяви днес ново облекчаване на противоепидемичните мерки в

...
Турският президент обяви днес ново облекчаване на противоепидемичните мерки в
Коментари Харесай

Ново облекчаване на мерките срещу коронавируса в Турция

Турският президент разгласи през днешния ден ново облекчение на противоепидемичните ограничения в Турция от 1 юли. До решението се стигна, откакто броят на новозаразените с COVID-19 за ден в Турция спадна до към 5 000, предава.

Ердоган сподели, че в страната ще бъде анулиран вечерният полицейски час, както и възбраната за излизане на открито в неделя. Президентът заяви и за отпадане на рестриктивните мерки при пътувания с градски превоз и при междуградски пътувания.
 Ердоган подлага на критика интернационалната общественост за неуспеха в ръководството на пандемията Ердоган подлага на критика интернационалната общественост за неуспеха в ръководството на пандемията
" Международната общественост " не устоя теста " при ръководството на пандемията COVID-19. Съветът за сигурност на Организация на обединените нации сложи най-голямата зд...

Държавният глава сподели, че в страната към този момент са имунизирани 43 милиона души и здравните управляващи имат за цел идните седмици да стартира имунизацията на лица над 18-годишна възраст. През последните седмици Турция стартира да облекчава противоепидемичните ограничавания след спада на инфектираните с ковид, които през април бяха по 60 000 на ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР