Турският Кайзериспор ще заплати на два транша парите по трансфера

...
Турският Кайзериспор ще заплати на два транша парите по трансфера
Коментари Харесай

Ясно е как Кайзериспор ще плати на ЦСКА за Назон

Турският Кайзериспор ще заплати на два транша парите по прехвърлянето на Дюкенс Назон от ЦСКА. Червените продадоха в четвъртък 29-годишния национал на Хаити. Сумата по договорката е 600 хиляди евро.

Толкова за правата на централния нападател даваше и кипърският Пафос, само че Назон не се разбра за персоналните си условия с този клуб. Първата вноска от Кайзериспор към ЦСКА ще бъде в размер на 400 хиляди евро.
 Назон се закани на турски гранд
Назон се закани на турски гранд

След прекосяването си в Кайзериспор

Медиите в Турция отделят огромно внимание на прехвърлянето. Дюкенс ще може да дебютира за новия си отбор в понеделник, когато е семейството на Бешикташ. Вчера таранът бе организиран с права и ще бъде разполагаем на треньор Бурак Йълмаз.

" Много съм благополучен, че подписах с Кайзериспор. Турското състезание е доста мощно - развива се, идват много положителни футболисти. Затова постоянно съм желал да играя в тази лига и съм доста благополучен, че реализирах тази фантазия.

Моята работа е да въвеждам голове. Обещах на президента, че ще се разпиша още в мача с Бешикташ. Опитвам се да давам всичко от себе си в работата. Искам да отбележа колкото се може повече голове ", сподели Назон. В Кайзериспор той ще играе с №9 и ще взима заплата от 40 хиляди евро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР