Турските военни, попаднали под обстрела на сирийската армия на 27

...
Турските военни, попаднали под обстрела на сирийската армия на 27
Коментари Харесай

Русия: Обстреляните турски войници са били част от терористични групи

Турските военни, попаднали под обстрела на сирийската войска на 27 февруари, са били част от терористични групи, заяви тази заран съветското министерство на защитата, представено от осведомителните организации.

"На 27 февруари в региона на Идлиб под обстрела на сирийските войски попаднаха турски военни, намиращи се в бойните редици на терористични формирования ", заяви министерството.

33-ма турски бойци убити при въздушни удари в Сирия

Групировката "Хаят Тахрир аш Шам " (едно от имената на "Джебхат ан Нусра ", считана за сирийски клон на "Ал Кайда ") се опита да предприеме нахлуване в зоната на деескалация Идлиб на необятен фронт по позиции на сирийските държавни войски, заяви министерството.

Съгласно координатите, предадени от турската страна на Русия, турските войски, попаднали под обстрел на 27 февруари, не е трябвало да бъдат в региона, където са били, и Анкара не е уведомила Москва авансово за тяхното местонахождение, съобщи още министерството.

Ново напрежение в Сирия, НАТО с изключително съвещание

Най-малко 33 турски бойци бяха убити през вчерашния ден в Идлиб при въздушни удари, които Турция приписа на сирийските сили. Анкара нанесе ответни удари по позиции на армията на Башар Асад.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР