Турските сериали вече няма да бъдат излъчвани в праймтайма на

...
Турските сериали вече няма да бъдат излъчвани в праймтайма на
Коментари Харесай

Спират турските сапунки по телевизията

Турските сериали към този момент няма да бъдат предавани в праймтайма на bTV, като акцент в този часови диапазон ще бъдат български продукции.

Новината оповести Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на " Би Ти Ви медия груп “ по време на събитието Light Up Your Spirit, с което медията означи началото на своя нов ефирен сезон.

" Продължаваме да сътворяваме съвременна мултимедийна среда за развлечение, която се грижи за младата и градска аудитория, само че по този начин също и за необятната телевизионна публика в страната. Нашите развлекателни стратегии и риалити формати, наедно с новините и настоящите излъчвания, остават неизменима част от мултиплатформения ни бизнес. През 2024 година обещаваме още повече разнообразно наличие в цялото ни телевизионно и цифрово портфолио “, споделя Бартолайт.

Hotnews.bg обаче напомня, че същата вест бе оповестена и през 2017 година, още веднъж на медийно събитие, когато за първи път видяхме тогавашният началник Флориан Скала, който след това напусна медията. Тогава малкия екран бе безапелационна, че сапунки ще правят отстъпка място на качествени български сериали, които обаче bTV по този начин и не можа да създаде, макар няколкото скъпи, само че негледаеми опити. Сега обаче първата частна телевизия ще заложи не толкоз на филми, колкото на стратегии като " Гласът на България ", " Фермата " и така нататък Сега се планува турските сериали да се излъчват по обед, късно вечер или ранния следобяд, само че не и 20 часа.

" С началото на есен 2023 година приготвяме феновете да чакат и непредвиденото, с привкус на доста изненади. Не единствено софтуерните нововъведения ще се откроят през тази есен, само че по този начин също силата и посланията за цветен и витален градски живот, отразен през призмата на света на " Би Ти Ви медия груп “, добави Велимира Петрова, шеф " Продажби “ в групата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР