Турските и американските власти се споразумяха за нова система за

...
Турските и американските власти се споразумяха за нова система за
Коментари Харесай

Турция си издейства от САЩ по-облекчена схема за контрол на антируските санкции

Турските и американските управляващи се споразумяха за нова система за съблюдаване на глобите против Русия, оповестява вестник " Хюриет ", базирайки се на свои източници. Досега Вашингтон неотложно постановяваше наказания на турски компании, обвинени в осъществяване на търговски действия с Русия.

Сега американските управляващи първо ще уведомят Анкара за това и ще изискат нужната информация. Ако Турция организира следствие и рапортува резултатите на Съединени американски щати, „ в случай че е належащо, ще бъдат взети ограничения “, твърди изданието.

На 23 февруари Съединените щати оповестиха лист с лица и компании, които са обект на наказания, съвпадащи с втората годишнина от началото на военните дейности в Украйна. Под рестриктивните мерки попаднаха 63 съветски компании и 30 задгранични, в това число от Китай и Турция. Според Politico съдружниците на Съединени американски щати нарекоха вторичните наказания превишаване на пълномощията. В началото на март турският терминал Dortyol отхвърли да приема съветски нефт поради наказания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР