Турските части на бреговата охрана спасиха в сряда десетки нелегални

...
Турските части на бреговата охрана спасиха в сряда десетки нелегални
Коментари Харесай

Турция отново спасява нелегални мигранти, отблъснати от Гърция, този път 66 души

Турските елементи на бреговата защита избавиха в сряда десетки незаконни мигранти край крайбрежията на провинция Измир, откакто лодките им бяха отблъснати от гръцките управляващи.

Командването на бреговата защита в Измир заяви, че е схванало, че група незаконни мигранти се носи по течението край окръзите Дикили и Мендерес и е изпратило елементи в регионите.
Над 500 мигранти влязоха за часове нелегално по море в Испания
Повече от 500 мигранти са пристигнали през последните часове в разнообразни лодки на Балеарските и Канарските острови, Мурсия, Андалусия и...
Прочети повече
Те са избавили 37 незаконни мигранти край Дикили и други 29 край Мендерес, които по-късно са предадени на провинциалната миграционна работа.

Турция и правозащитни групи неведнъж са осъждали противозаконната процедура на Гърция да отблъсква търсещите леговище, като настояват, че тя нарушава филантропичните полезности и интернационалното право, застрашавайки живота на уязвими мигранти, в това число дами и деца.

Турция е основен директен пункт за търсещите леговище, които се стремят да преминат в Европа, с цел да стартират нов живот, изключително тези, които бягат от война и гонене.

Тя към този момент е приела 4 милиона бежанци - повече от всяка друга страна в света, и подхваща нови ограничения за сигурност по границите си, с цел да предотврати по човечен метод нов приток на мигранти.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР