Турски Спайдърмен помага на възрастните хора да преживяват в условията

...
Турски Спайдърмен помага на възрастните хора да преживяват в условията
Коментари Харесай

Спайдърмен помага на възрастните турци да преживяват в изолация

Турски Спайдърмен оказва помощ на възрастните хора да претърпяват в изискванията на изолираност, оповестяват турски медии.

Бурак Сойлу от Анталия пазари за хората над 65-годишна възраст, на които е неразрешено да излизат на открито, с цел да избегнат заплахата от Ковид-19.

Облечен в костюма си на супергерой, Сойлу оказва помощ на нуждаещите се възрастни хора, като пазари вместо тях и им носи продуктите още от началото на рецесията с ковид, отбелязва Анадолската организация, цитира Българска телеграфна агенция. Така, както споделя мъжът, той освен оказва поддръжка на възрастните, само че и повдига духа им.

Принц Чарлз гледа занимателни видеа в изолираност

"Понякога карам, от време на време се катеря, доста съм благополучен, че мога да оказвам помощ на хората и да насоча вниманието към апела да си стоят у дома ", сподели пред организацията Сойлу. Според него "всеки има супер мощ, наречена "добрина " и хората би трябвало да я употребяват по-често ".

В изявление за в. "Сабах " през днешния ден 27-годишният турски Спайдърмен споделя, че в елементарния си живот е аниматор в бранша на туризма, само че поради ковид сега е без работа. Още от дребен той харесвал комикса, а в този момент от време на време се облича като обичания супергерой, с цел да прави положително - да оказва помощ на хората в региони, наранени от земетресение, да носи храна на възрастните или да раздава дарове на децата за техния празник - 23 април.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР