Турски прокурор поиска доживотна присъда затвор при строг режим за

...
Турски прокурор поиска доживотна присъда затвор при строг режим за
Коментари Харесай

Искат доживотна присъда за главата на най-ужасяващото семейство в Турция

Турски прокурор изиска доживотна присъда затвор при непоколебим режим за главата на " най-ужасяващото семейство " в Турция по обвинявания в осъществяване на редица жестоки убийства, в това число на 35-годишна жена и осемгодишната й щерка, заяви турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк и Българска телеграфна агенция.

Тунджер Устаел от семейство Палу и още шестима обвинени по делото против семейство Палу се явиха в съда в град Коджаели (Западна Турция).

Днес в съда за тежки закононарушения в Коджаели се състоя петото съвещание по делото против бруталното семейство.

Срещу Тунджер Устаел са повдигнати редица обвинявания, в това число за осъществяване на умишлени убийства, отнемане от независимост на хора, потребление на непознати кредитни карти. Устаел е упрекнат и в използване на мъчения и полови похищения над деца. Останалите обвинени, които са вярвали в свръхестествените качества на Устаел, са обвинени в оказване на подпомагане на Устаел и прикриване на закононарушенията му.

На 10 януари 2019 година членовете на " най-ужасяващото семейство " в Турция бяха задържани в директен ефир. Седемте членове на фамилията, което шокира цяла Турция, бяха задържани по време на предаване за следствия на водещата Мюге Анлъ, предавано по частната телевизия АТВ. Предаването на Анлъ е било гледано от милиони фенове в Турция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР