Турски журналист и неговият брат бяха убити при атака в

...
Турски журналист и неговият брат бяха убити при атака в
Коментари Харесай

ЗВЕРСТВО: Килър застреля журналист и брат му в Макдоналдс“

Турски публицист и неговият брат бяха убити при офанзива в северния холандски град Цволе в сряда, оповестиха медии. Жертвите, разпознати като Х.Т. и брат му А.Т., бяха убити, откакто въоръжен мъж откри огън в ресторант на „ Макдоналдс “ измежду бял ден.

Свидетели споделиха пред локалния ефирен оператор RTL Oost, че мъжете са се хранели, когато нападателят е влезнал в ресторанта и е стрелял по тях при явна „ планувана “ офанзива.

„ Мъжът първо поръча храна и седна на маса против двете жертви, преди да стреля “, добави RTL Oost. „ Имаше голяма суматоха измежду клиентите, като всички се пробваха да избягат на открито “, сподели телевизионният оператор. След това нападателят избягал.

Полиция и коли за спешна помощ са пристигнали на мястото, където се пробвали да реанимират един от ранените. Но той по-късно е умрял. Полицията заяви, че търси очевидци и издирването на стрелеца продължава.

Те не дават детайлности за възможен претекст или самоличността на двете жертви. Турските медии оповестиха, че H.T. ръководи новинарски уеб страница, основан в Цволе, до момента в който A.T. е предприемач, написа Марица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР