Турски и български автобусни превозвачи обсъждаха наболели теми в бранша

...
Турски и български автобусни превозвачи обсъждаха наболели теми в бранша
Коментари Харесай

Турски и български автобусни превозвачи на форум в Пловдив

Турски и български автобусни превозвачи обсъждаха наболели тематики в сектора на конгрес в Пловдив. Събитието беше проведено от Камара на автобусните превозвачи и представители на турските интернационалните организации Съюз за авто транспорт на пасажери (IPRU) и Турската автобусна федерация (TOFED).
Прочетете още
Организациите дискутираха проблемите и провокациите, пред които се сблъскват всекидневно превозвачите и от двете страни, които се оказва, че в по- огромната си част са изцяло идентични. В полемиката се включи и заместник-кметът по превоз Тодор Чонов, който показа, че всеки ден 11 постоянни автобусни линии обслужват над 400 пътуващи от Бурса до Пловдив, а 35% от всички туристи в града идват от южната ни съседка, което прави обменът сред двете страни сериозен и във връзка с транспортната съгласуваност. „ Сигурен съм, че тези обстоятелства са добра основа за наши бъдещи ползотворни партньорства, с които да развиваме автобусният превоз в града “, добави още Чонов.

Автобусните превозвачи да дават все по-качествена услуга на налична цена и удобна за потребителя. Около тази концепция се сплотиха всички присъстващи, които обсъждаха още злополуките и претенциите за компенсации, правната помощ и благоприятни условия за взаимно съдействие и подкрепяне при потребност от незабавна реакция при проблематични обстановки в България и Турция.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР