Турски гражданин с положителна за амфитамин проба е задържан за

...
Турски гражданин с положителна за амфитамин проба е задържан за
Коментари Харесай

Дрогиран турски шофьор е предизвикал жестоката катастрофа край Шумен

Турски жител с позитивна за амфитамин проба е арестуван за злополуката на пътя сред Нови пазар и село Стоян Михайловски, станала този следобяд.

Пътят към момента е затворен поради тежкия случай сред камион и две коли, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен Ася Йорданова.

По първични данни злополуката е породена от турския лидер, който е избягал от произшествието, означи тя.

Полицията незабавно построява контролно-пропускателен пункт, автомобилът е спрян за инспекция на входа на град Каолиново. Установено е, че лидерът е турски жител, който управлявал автомобил с немска регистрация. Той е дал позитивна на амфетамин проба, откакто е тестван за алкохол и опиати, а колата му е конфискувана. Пробите за алкохол и опиати на участниците в пътнотранспортно произшествие от другите три автомобила са негативни, посочи Йорданова.  

За обзор в шуменската болница са откарани двама потърпевши при злополуката. Единият е освободен без травматични увреждания, а другият, който е управлявал тежкотоварния автомобил, е с комоцио, без заплаха за живота, само че е оставен за наблюдаване в болница.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР