Турски автобус изгоря на пътя Русе-Бяла. По време на инцидента

...
Турски автобус изгоря на пътя Русе-Бяла. По време на инцидента
Коментари Харесай

Автобус изгоря на пътя Русе-Бяла, огнеборци предотвратиха взрив

Турски рейс изгоря на пътя Русе-Бяла. По време на случая в него са били единствено тримата водачи, които са съумели да се спасят. Автобусът е идвал от Истанбул към Букурещ, с цел да вземе пасажери за първия си курс, заяви bTV.

Пожарът е избухнал малко след 4.30 тази заран на завой на Беленския хълм. Единият от водачите е усетил миризма на изгоряло в задната част на рейса. Минута по-късно е лумнал и огънят.

Тримата водачи са съумели да слязат и са се пробвали да угасят пламъците с пожарогасители, само че без триумф. На помощ се е притекъл водач от преминаващ автомобил, който е подал сигнал на тел.112.

До идването на пожарната рейсът е изгорен изцяло. Огнеборците са предотвратили гърмеж на резервоара, който е бил цялостен с един звук гориво. Заради случая придвижването в сектора е затруднено.

Според един от водачите на рейса - Айли Сали, е станало някакво късо съединяване, внезапно е горящ огънят и за пет минути всичко свършило.

" Бяхме трима сътрудници, добре, че нямаше пасажери, потърпевши няма, ние изпаднахме в суматоха, не знаехме какво да вършим, взехме да гасим с пожарогасител, само че просто не се получи...Автобусът е нов, минал е всички прегледи, това е първи курс.... ", означи още Сали.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР