Турската военна операция в Североизточна Сирия може да доведе до

...
Турската военна операция в Североизточна Сирия може да доведе до
Коментари Харесай

Русия: Турската военна операция може да доведе до катастрофа

Турската военна интервенция в Североизточна Сирия може да докара до филантропична злополука в региона и до освобождението на рискови терористи, предизвестиха от съветското министерство на защитата.

В официално съобщение на съветския Център за сдобряване на враждуващите страни се оповестява, че кюрдските сили управляват седем пандиза с последователи на " Ислямска страна " и най-малко осем бежански лагера, където са настанени в това число дамите и децата на екстремистите. Според данни на Организация на обединените нации става дума за общо 120 000 души от 36 страни, съобщи БНР.

" В сегашния миг поражда сериозна опасност доста от бежанците в лагерите да умрат от апетит и епидемии, а терористите от " Ислямска страна " да се окажат на независимост ", написа в официалното съобщение на съветското министерство на защитата. " Въпросите за спасяването на бежанците и на мирното население изискват наложително решение. Възможното излизане на независимост на терористите може да предизвика внезапно утежняване на ситуацията в целия Близкоизточен район “, се показва още в документа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР