Турската полиция е задържала български гражданин при операция срещу незаконно

...
Турската полиция е задържала български гражданин при операция срещу незаконно
Коментари Харесай

Турция хвана пратка незаконни оръжия и боеприпаси, пътуващи за Булгария


Турската полиция е задържала български жител при интервенция против нелегално транспортирано оръжие за страната ни, оповестява турският вестник „ Хюриет “.

Пратката е била арестувана в Истанбул по време на интервенция в пристанището „ Амбарлъ “, намиращо се в квартал “Бейликдюзю ”. Оръжието е намерено в резервоар с автомобилни елементи и включва: един съединен револвер, елементи за дългоцевна пушка и за 28 револвера, 1200 патрона за револвери и 30 броя патрони за пушка. Корабът, който е превозвал оръжието, е идвал от Съединени американски щати и е плавал под флага на Сингапур.

Общо са арестувани петима души. Според информация на някои турски медии в началото на пристанището е бил задържан един български жител, който се е опитал да получи информация за провеждащата се интервенция. Местни медии оповестяват, че името на арестувания български жител е М. М. Владимиров. По-късно са били арестувани и други обвинени за присъединяване в контрабандата на оръжие и против тях са почнали правосъдни дейности.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР