Турската актриса Демет Йоздемир отново е свободна да флиртува и

...
Турската актриса Демет Йоздемир отново е свободна да флиртува и
Коментари Харесай

Тя е красива, много известна и се разведе за 5 минути

Турската актриса Демет Йоздемир още веднъж е свободна да флиртува и излиза с мъже. Актрисата се разведе за 5 минути в Истанбулския градски съд.

Делото стартира с едночасово забавяне, тъй като юристът на Огюзан Коч – към този момент някогашния брачен партньор на тв звездата, не съумя да пристигна в точния момент. Когато юристът се появи, съдията даде ход и попита двете страни дали не са размислили. " Не, ваша чест, желаеме да разтрогнете брака ни ", дадоха отговор Демет и поп артистът. " Добре тогава, разгласявам края на фамилното ви общуване ", разгласи магистратът и удари с чукчето.

Съдебното решение ще бъде завършено като документ след няколко дни. Заинтересованите могат да получат копие от администрацията на съда.

Разводът на Йоздемир и Коч протече по бързата процедура, тъй като двамата се бяха разбрали авансово, че няма да предявяват финансови искания един към различен, а парите от продажбата на фамилната им къща ще бъдат разграничени поравно. Спогодбата беше реализирана точно на Рамазан Байрам.

Бракът на Демет и Огюзан устоя по-малко от година – рекордно къс период. Звездата от " Свободен дух ", " Ягодова обич " и " С Русия в сърцето " се омъжи за артиста Коч в края на предишния август. Сватбата беше в хотел край Босфора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР