Туроператорът и туристически агент Амазон Травел е изпратил писмо до

...
Туроператорът и туристически агент Амазон Травел е изпратил писмо до
Коментари Харесай

Туроператорът Амазон Травел спря работа

Туроператорът и туристически сътрудник " Амазон Травел " е изпратил писмо до Министерството на туризма, с което уведомява управляващите, че приключва активността си. Посочената от компанията причина е " несъстоятелност на сдружението и неспособност да продължи да работи ". Туроператорът има годна застраховка и документ в Националния туристически указател, годен до 13 април 2018 година, оповестяват от Министерството на туризма.

Министерството ще внесе проблема в експертната комисия по регистрация на туроператори и туристически сътрудници, с цел да бъде стартирана процедурата по изтриване на туроператора от Националния туристически указател. Дотогава от ведомството поучават туристите да бъдат бдителни към предложения за почивки, предлагани от името на този туроператор. Проверка демонстрира, че уеб сайтът на " Амазон Травел " и профилът на организацията във фейсбук сега не са дейни.

" Амазон Травел " е регистриран като туроператор и туристически сътрудник от март 2016 година има годна застраховка и документ, годен до 13.04.2018 година Според регистрацията наложителната застраховка на туроператора покрива отговорността за породени вреди в резултат на неразплащане със своите контрагенти, в това число при несъстоятелност и неплатежоспособност. От министерството оповестиха, че ще внесат проблема в експертната комисия по регистрация на туроператори и туристически сътрудници, с цел да стартира процедурата по изтриване на " Амазон Травел " от Националния туристически указател.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР