Турнирът за Купата на краля навлиза в сериозната си фаза.

...
Турнирът за Купата на краля навлиза в сериозната си фаза.
Коментари Харесай

Втородивизионно предизвикателство за "Севиля" в Купата на краля

Турнирът за Купата на краля навлиза в сериозната си фаза. Отборите са в цялостна готовност, защото до финала остават единствено няколко крачки.

Първият четвъртфинал в тазгодишната конкуренция ще се изиграе през днешния ден (2 февруари). Един против различен излизат " Алмерия " и " Севиля ". Мачът е от 22:00 ч. и ще бъде излъчен директно на платформата VOYO.BG.

" Червено-белите " са привикнали да прибират европейски титли в своята витрина. Все отново 6 триумфа в Лига Европа (и предшественика на шампионата Купата на УЕФА) не са по никакъв начин малко!

Снимка: Reuters

Но вкъщи Купата на краля някак им се изплъзва. " Севиля " е печелил шампионата единствено 5 пъти - за последно през 2010 година А в този момент пред отбора се отваря страхотна опция, защото два от любимците - " Реал " Мадрид и " Атлетико " Мадрид, отпаднаха. Е, " Барселона " към момента е тук, само че в този момент каталунците не са на дневен ред.

" Алмерия " наподобява като скромен противник, който би се предал елементарно. Само че опиянението да си толкоз покрай трофей не е за подценяване! Тимът е едвам за повторно в своята история на четвъртфинал и се надява да може да реализира освен това от това да е измежду осемте кандидати.

Снимка: Twitter

На осминафинал " Алмерия " в профил " Осасуна " след много под напрежение мач с мъгла, две продължения и дузпи.

Гледайте " Алмерия " - " Севиля ", директно на VOYO.BG от 22:00 ч. през днешния ден (2 февруари)!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР