Турнирът в Лос Кабос винаги е привличал едни от най-добрите

...
Турнирът в Лос Кабос винаги е привличал едни от най-добрите
Коментари Харесай

Очертава се силна надпревара в Мексико

Турнирът в Лос Кабос постоянно е привличал едни от най-хубавите тенисисти на планетата. Сега, за първа година, конкуренцията от категория  ATP 250 ще се организира през февруари, нещо, което наподобява изцяло разумно, предвид на обстоятелството, че незабавно по-късно, следва и мощният шампионат в Акапулко, където присъединяване е декларирал и Григор Димитров.

В Лос Кабос сред 19 и 24 февруари ще забележим едни от топ имената в международния тенис. Схемата се оглавява от международния номер 6, Александър Зверев, за който това ще бъде първа поява след трагичната загуба в полуфиналите на Откритото състезание на Австралия от Даниил Медведев. Втори подложен е имащият съществени проблеми, Холгер Руне, като мнозина упрекват датчанина, че надали не самичък си е отговорен за раздялата си с Борис Бекер, а задълбочаването на рецесията при младока ясно се видя и в Ротердам през тази седмица.

В конкуренцията ще забележим още и имена като Стефанос Циципас, Алекс Де Минор, Каспер Рууд, Роман Сафюлин, все по-добре играещият австралиец, Джордан Томпсън, както и британеца, на който се разпореждат доста очаквания, Джак Дрейпър. Уайлд кард получи Диего Шварцман, само че формата на аржентинеца е доста надалеч от най-хубавите му дни. Все отново, сред 19 и 24 февруари, ще забележим някои от огромните имена в света на тениса, а като съществени любимци за трофея, несъмнено могат да бъдат считани Саша Зверев и Циципас, който пък от своя страна, сигурно ще търси мощно показване и добър резултат

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР