Турнирът в Индиън Уелс върви към своето приключване, а днес

...
Турнирът в Индиън Уелс върви към своето приключване, а днес
Коментари Харесай

Часове преди мъжкия финал в ИУ: Травма може да спре Тейлър Фриц от участие

Турнирът в Индиън Уелс върви към своето привършване, а през днешния ден остава да разберем само кои ще са първенците на тазгодишното издание. Особено прочувствена за публиката ще бъде борбата за купата при мъжете, защото до нея нея доближи локалния представител Тейлър Фриц, който ще има опцията да се трансформира в първия американски първенец от Андре Агаси през 2001-ра година.

Изглежда обаче, че Фриц може въобще да не излезе на корта в опит да спре серията от 20 следващи победи на Рафаел Надал, тъй като е получил контузия по време на вчерашния си полуфинален дуел против Андрей Рубльов.

Тогава 24-годишният състезател имаше подозрения, че е изкълчил своя гален в края на втория сет и даже изиска интервенция на здравно лице една от паузите. Впоследствие самият играч призна, че просто се е опитвал да работи с оптимален риск и да не мисли за болката, което му е помогнало да довърши започнатото, само че очевидно неговото положение няма по какъв начин да бъде върнато до нормалното такова за единствено едно денонощие и има огромна възможност Надал да завоюва четвъртата си купа по длъжностен път, в случай че имаме вяра на информацията от телевизионния колос Eurosport.

Shocking News From Taylor Fritz’s Camp Ahead of Crucial Indian Wells 2022 Final Against Rafael Nadal
— EssentiallySports (@es_sportsnews)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР