Турнир по футбол на малки врати за ученици от 5

...
Турнир по футбол на малки врати за ученици от 5
Коментари Харесай

Турнир по футбол на малки врати за ученици от 5 до 7 клас по повод 1 юни във Видин

Турнир по футбол на дребни порти за възпитаници от 5 до 7 клас във връзка 1 юни във Видин. Събитието се провежда във връзка 1 юни – Международен ден на детето, от Училищно настоятелство на ППМГ „ Екзарх Антим I”, Регионално ръководство на образованието, Областен съвет на Български футболен съюз. Турнирът се организира за пета поредна година, с поддръжката на Община Видин. В надпреварата взимат присъединяване девет тима от учебни заведения във Видин, Брегово, Кула и от град Враца.
С одобрение към присъстващите в спортна зала „ Фестивална” се обърна Лили Цанова, ръководител на учебното настоятелство на гимназията. Състезанието бе намерено от Венци Пасков, заместник-кмет на Община Видин. Той поздрави уредниците и участниците от името на кмета Огнян Ценков.
„ Поднасям благодарности към всички, които имат заслуга да се осъществя този шампионат. Интересът към него пораства и това е спорт, който сплотява, учи на дисциплинираност, възпитава почитание към противника и играта. Пожелавам на състезателите да се показват почтено в дуелите и да покажат спортсменска игра” - сподели Пасков. След това даде старт на шампионата с първия пас. Футболният шампионат продължава и на следващия ден, на 31 май, когато ще бъдат връчени премиите на спечелилите.
Във фоайето на спортната зала домакините от ППМГ „ Екзарх Антим I” демонстрираха шарени мигове от ученическия живот, както и демонстрации на клубовете по ползи. За положителното въодушевление на всички се погрижиха вокална група „ До-ре-ми” и група „ Рок Математици”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР