Турнето на Брус Спрингстийн и групата му И стрийт банд“

...
Турнето на Брус Спрингстийн и групата му И стрийт банд“
Коментари Харесай

Брус Спрингстийн отлага всички дати от турнето си тази година

Турнето на Брус Спрингстийн и групата му „ И стрийт банд “ за тази година ще бъде напълно отсрочено за 2024 година по съвет на лекарите , съобщи АП.

Музикантът със театрален прякор „ Боса “, който предходната седмица отпразнува 74-ия си рожден ден, „ се възвръща устойчиво “ от язвена болест на стомаха , се споделя в известие за пресата. „ От съображения за нерешителност “ обаче остатъкът от тазгодишното турне е отсрочен за идната година.

По-рано този месец Спрингстийн разгласи, че ще отсрочи всички дати през септември 2023 година, до момента в който се лекува от признаци, свързани със болестта , което предизвиква формиране на язви в стомаха и тънките вътрешности, които могат да провокират киселини, гадене и болки.

Тези отсрочени концерти включваха спирки в Балтимор, Филаделфия, Олбани и Сиракуза в Ню Йорк, Питсбърг, Вашингтон, както и концерти в Кънектикът и Охайо.

Bruce Springsteen is following doctor’s orders and taking more time off from touring
— CNN International (@cnni)
Наскоро отсрочените концерти включват дати в Канада и концерти на Западното крайбрежие във Финикс, Сан Диего, Лос Анджелис и Сан Франциско.

Пренасрочените концерти ще бъдат оповестени тази седмица и ще се проведат на първичните места.

Пептичната язвена болест може да бъде рискова, като води до кървене и от време на време до незабавни обстановки като перфорация на стомаха. 

„ Благодаря на всички мои другари и почитатели за положителните пожелания, насърчението и поддръжката “, сподели Спрингстийн в малко изказване. „ Вече съм на път да се оправя и нямам самообладание да се забележим с всички вас следващата година “, добави Боса.

Новината за болестта на Спрингстийн се появи за първи път през май тази година, когато той отсрочи три дати.

Турнето на Спрингстийн през 2023 година, първото му от шест години насам, стартира на 1 февруари в Тампа, Флорида, пред 20 000 почитатели, които в по-голямата си част стояха на крайници по време на шоуто от 28 песни, включващо шлагери като „ Born to Run “, „ Glory Days “, „ Rosalita “, „ Promised Land “ и „ Backstreets “.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР