Turkish Airlines увеличава броя на полетите си от София и

...
Turkish Airlines увеличава броя на полетите си от София и
Коментари Харесай

Turkish Airlines увеличава полетите си от Варна до Истанбул

 Turkish Airlines усилва броя на полетите си от София и Варна до Истанбул. От 28 март седмичните полети на самолетната компания от българската столица стават 10, а от 21 май броят на тези от морската ни столица ще нарасне до 3 полета всяка седмица.

Увеличаването на полетите на Turkish Airlines от и до България дава на потребителите още повече благоприятни условия за вълнуващи пътувания. От модерното Летище Истанбул пътуващите могат да преоткрият редица места по света и да посетят някоя от над 200 разнообразни дестинации, до които самолетната компания лети сега. От 28 март до 30 октомври 2021 година превозвачът ще предлага на пасажерите общо 10 седмични полета от София до мегаполиса Истанбул, като досега те бяха 8. Седмичният график на полетите София-Истанбул-София може да бъде открит по-долу.

След като през февруари Turkish Airlines започва още веднъж и полетите си от Варна, от 21 май техният брой също ще се усили – от 2 на 3 седмично. Превозвачът реализира интернационалните полети от морската ни столица от 2014 година насам и не стопира да предлага на пасажерите от ден на ден благоприятни условия да посетят разнообразни точки на света, възползвайки се от услугите ѝ от най-голям клас. Седмичният график на полетите Варна-Истанбул-Варна може да бъде открит по-долу.

За да възнамеряват умерено идващото си пътешестване, пасажерите могат да открият цялостна информация за условията, регулациите и ограниченията за сигурност, свързани с пандемията в другите страни, посредством интерактивната карта на Международната асоциация за въздушен превоз (IATA).

Turkish Airlines предлага неограничена независимост в избора на дестинации и цялостен комфорт по време на пътуването. Сигурността и сигурността на пасажерите и екипажа на самолетната компания са неин главен приоритет, по тази причина превозвачът е подхванал редица ограничения в тази тенденция. Самолетите на Turkish Airlines се подлагат на цялостна стерилизация след всеки сбъднат полет и са оборудвани с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Екипажът разполага със особено защитно облекло, а с цел да обезпечи на своите пасажери умерено пътешестване, самолетната компания дава на всеки пасажер комплект артикули за персонална хигиена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР