Turkish Airlines стартира полетите си от Варна през 2014 г.

...
Turkish Airlines стартира полетите си от Варна през 2014 г.
Коментари Харесай

Turkish Airlines подновява полетите си от и до Варна

 Turkish Airlines започва полетите си от Варна през 2014 година и оттогава до в този момент хиляди пътуващи са се възползвали от услугите и несравнимото обслужване на превозвача от морския град. Благодарение на възобновяването на маршрута, самолетната компания, която лети до повече дестинации от всяка друга в света, дава опция на още повече пасажери да посетят някое от вълнуващите места, част от полетната ѝ мрежа.

От модерното Летище Истанбул пътуващите могат се насочат на странствуване до над 200 дестинации по целия свят. За да възнамеряват умерено идващото си пътешестване, пасажерите могат да открият повече подробна информация за регулациите, свързани с пандемията, в другите страни чрез интерактивната карта на Международната асоциация за въздушен превоз (IATA).

Седмичният график на полетите Варна — Истанбул — Варна за интервала февруари-март може да бъде открит на. 

Безопасността както на пасажерите, по този начин и на екипажа на Turkish Airlines е главен приоритет на самолетната компания, по тази причина превозвачът е взел всички нужни ограничения, с цел да обезпечи безпроблемното пътешестване на своите клиенти. Самолетите на Turkish Airlines минават през цялостна стерилизация и разчистване след всеки полет, следвайки рекомендациите на националните и интернационалните авиационни управляващи. Допълнително, Turkish Airlines дава на всички пасажери безвъзмездни комплекти с артикули за персонална хигиена, а въздухът на борда се пречиства непрекъснато с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Повече информация за цялостния набор от ограничения, които взема самолетната компания, може да бъде открита на формалния уеб страница на превозвача.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР