Turkish Airlines предлага на своите клиенти двупосочни самолетни билети от

...
Turkish Airlines предлага на своите клиенти двупосочни самолетни билети от
Коментари Харесай

Turkish Airlines с промоционални билети

Turkish Airlines предлага на своите клиенти двупосочни самолетни билети от София и Варна до Истанбул на промоционална цена, започваща от 99 евро за полети от Варна и 109 евро за тези от София, оповестиха от авиокомпаниятал

За трета поредна година пътниците на турските авиолинии ще имат опция да посетят Града на Босфора на извънредните цени от 15 януари до 10 юни 2018 година с билети, закупени в интервала от 8 до 31 януари 2018 година В промоционалните цени са включени всички летищни такси и такси обслужване. 

От декември 2017 година за в допълнение улеснение на пасажерите от България Turkish Airlines пусна нов полет от София до Истанбул. В момента самолетната компания реализира 18 полета седмично от София и 11 полета седмично от Варна до Истанбул. 

Със специфичната си оферта Turkish Airlines дава опция на повече хора да посетят най-големия град в Турция и да опознаят безбройните му културни и исторически благосъстояния. Пътниците ще имат опция да се насладят на професионалното обслужване и отличните услуги на борда на Turkish Airlines както в икономична, по този начин и в бизнес класа. 

„ Удовлетворението на нашите пасажери е най-големият ни приоритет и се стремим непрекъснато да предоставяме чудесно обслужване на допустимо най-хубави цени – означи господин Мехмед Гюркайнак, Генерален управител на Turkish Airlines – България. – Именно поради това за поредна година даваме опция на нашите клиенти да открият неповторимата хубост на Истанбул, а от там да пътуват до над 300 интернационалните дестинации, като се възползват от специфичната ни промоция. “
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР