Turkish Airlines избра холивудската суперзвезда Марго Роби за новото лице

...
Turkish Airlines избра холивудската суперзвезда Марго Роби за новото лице
Коментари Харесай

Марго Роби става ново рекламно лице на Turkish Airlines

Turkish Airlines избра холивудската суперзвезда Марго Роби за новото лице на своите рекламни акции, с цел да ускори световната си прелест, заяви Hurriyet.

Една от най-ярките звезди на Холивуд напоследък, Роби е известна с многото си емблематични функции и като хедлайнер на най-касовия филм за 2023 година " Барби ". Номинираната за Оскар актриса сега договаря с турските авиолинии, с цел да изиграе основна роля в популяризирането на актуализирания маршрут на самолетните компании до Австралия.

Решението беше оповестено от ръководителя на борда на шефовете на Turkish Airlines Ахмет Болат:

" Ще стартираме полети до Австралия сред 15 и 25 март 2024 година В момента преговаряме с австралийската актриса Марго Роби. Планираме да я доведем в Турция седмица преди полета и да проучим разнообразни места, в това число историческото място Гьобеклитепе ".

Полетът за Австралия ще включва престой, 10-часово кацане в Сингапур и по-късно в допълнение седемчасово пътешестване до Австралия ", добави той.

През ноември, Болат сподели, че водещият транспортьор извършва взаимен план с Министерството на туризма, в границите на който са разпознали 10 целеви пазара, в това число Съединени американски щати, Канада, Мексико, Индонезия, Малайзия, Япония, Китай, Южна Корея, Австралия и Тайван, с цел да привлекат туристи от тези дестинации в Турция.

Значителен брой кипърски турци, гърци и македонци живеят в Австралия, сподели Болат, като в същото време изрази вяра, че към 500 000 до 600 000 туристи от Австралия ще пътуват до Турция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР