Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни от всяка

...
Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни от всяка
Коментари Харесай

Turkish Airline откри уникална фотоизложба По света с Димитър Караниколов

Turkish Airlines, самолетната компания, която лети до повече страни от всяка друга, и видният фотограф, Димитър Караниколов, сътвориха невероятна галерия с пленяващи фотографии от целия свят. Инициативата „ По света с Димитър Караниколов” е вълнуващо странствуване, в границите на което пътешественикът посети някои от най-екзотичните и забавни места от обширната мрежа на Turkish Airlines. Фотоизложбата с докосващите фрагменти от дестинациите Бразилия, Индонезия, Узбекистан, Ливан, Етиопия, Турция и Съединени американски щати ще бъде отворена за гости цялостен месец на летище София, Терминал 2, Атриум.

Официалното разкриване на фотоизложбата се организира на 23 юни на летище София и възбуди интереса на необятна публика от посланици, висши мениджъри и медии, всички водени от пристрастеността си по изкуството. Посланика на Бразилия, госпожа Мария Едилеуза Фонтенеле Рейс, и посланичката на Република Турция, госпожа Айлин Секизкьок, бяха почетни посетители на събитието. Те останаха впечатлени от фотографиите и споделиха, че с помощта на фотоизложбата са съумели да се потопят същински в хубостта на обичаните си места.

Каним всички фенове на изкуството и пътуването да посетят магичната галерия , с цел да се допрян до хубостта на света през обектива на надарения Димитър Караниколов . Пътуването е широко благосъстояние, което ни обогатява и зарежда с нови страсти и преживявания. Като самолетна компания, която лети до повече страни от всяка друга, ние продължаваме да развиваме мрежата си и да предоставяме на своите пасажери многообразие от дестинации, с цел да може всеки да успее да откри своето мечтано място. Turkish Airlines има амбициозни проекти за тазгодишния летен сезон и възнамерява да прави рекорден брой полети, като главен фокус ще бъдат най-атрактивните туристически дестинации “, показа генералният управител на компанията, Мехмед Гюркайнак.

В рамките на две години Димитър Караниколов обиколя и запечатва с обектива си страхотни места из магични страни, до които лети водещият авиопревозвач, Turkish Airlines. Водещата авиолиния предложения и финансира професионалния фотограф, с цел да съумеят дружно да пренесат хората в други континенти, да им предадат чувството от всяка дестинация и да ги вдъхновят да откриват нови светове и да пътуват повече.

„ Щастливи сме в идващите 30 дни летище София да бъде хазаин на тази галерия. Оттук можете да летите до съвсем 90 посоки, а от Истанбул стигате до над 300 вълнуващи дестинации. Благодарим на Turkish Airlines за това, че вършат света толкоз наличен и споделят хубостта му на аерогарата “, сподели на откриването на експозицията Хесус Кабайеро – изпълнителен шеф на летище София.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР