Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка

...
Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка
Коментари Харесай

Turkish Airlines отпразнува 5 години от първия си полет от Варна

Turkish Airlines, самолетната компания, която лети до повече дестинации от всяка друга, отпразнува 5-годишнината от началото на полетите си от Варна с тържествена гала на Летище Варна.

Специални изненади и тематични дарове чакаха пасажерите, идващи с полета от Истанбул, а самолетът бе приветстван с воден салют. Всички пътуващи бяха посрещнати персонално от генералния управител на Turkish Airlines – България, господин Мехмет Гюркайнак, и от основния изпълнителен шеф на „ Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД, Улрих Хеппе.

„ Turkish Airlines е измежду световните водачи в авиацията и лети до повече интернационалните дестинации от всяка друга самолетна компания – цели 309. Варна е извънредно значима за нас и е най-близкият град, до който оперираме полети от новото извънредно Летище Истанбул. Отдадени сме на това да предоставяме на всички наши пасажери несравнимо и безупречно пътешестване и изцяло прекарване, по тази причина се надяваме, че и в бъдеще пасажерите от Варна ще са удовлетворени и решително ще избират нашите услуги “ – разяснява господин Мехмет Гюркайнак, общоприет управител на Turkish Airlines – България.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР