Туризмът не е мъжки ресор. Трудно можем да делим секторите,

...
Туризмът не е мъжки ресор. Трудно можем да делим секторите,
Коментари Харесай

Ангелкова: Работим добре с коалиционните си партньори

Туризмът не е мъжки сектор. Трудно можем да разделяме секторите, значимо е кой и по какъв начин си прави работата. Важно е какво реализираме. Работим с съдружните си сътрудници добре. Няма къща без огън и пушек. Винаги когато се работи се случва по този начин, че би трябвало да се разяснява и взема решение. Много е мъчно да се откри вярно сечение. Балансът на ползите сред частният, общинският и държавният бизнес е доста сложен в случай че няма диалози. Много е значима масата на която се спори да събере всички заинтригувани страни. Също по този начин би трябвало да си сложим задачата какъв туризъм желаеме да предлагаме. Последната година от ден на ден се търсят 4-5 звездни хотели, които са цялостни към този момент за идващото лято.
Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова.
" Все повече у нас стартират да идват платежоспособни туристи. България има потребност да надгради настоящия туризъм, не да изтрива досегашните достижения. Можем да предложим огромно многообразие на артикули. Залагаме на висок надзор във връзка с продуктите, дори се замисля орган, който да подсигурява качеството им. Искаме да създадем звено за надзор тъкмо поради това. Тепърва се създава бюджета за това. Важното е туризмът да си вземе функционалностите ", добави тя, представена от Канал 3.
" По отношение на ол инклузива общата наклонност е, че се следи нуждата за регулация ", сподели още министърът на туризма.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР