Туристите в страна, популярна сред летуващите британци, бяха призовани да

...
Туристите в страна, популярна сред летуващите британци, бяха призовани да
Коментари Харесай

Предупреждение от Министерството на външните работи към британските туристи в популярна ваканционна точка - „може да бъдете наблюдавани“

Туристите в страна, известна измежду летуващите британци, бяха призовани да се вслушат в значимо предизвестие на фона на възходящата престъпност с принуждение.

Кражбите на коли и грабежите се усилват в Мексико и посетителите на страната са предупреждавани да вземат спомагателни ограничения, с цел да се предпазят. Въпреки че насилието против туристи е относително рядко събитие, сега страната има едно от най-високите равнища на престъпност в света.

Мексико се класира на 13-то място в международния лист с равнища на убийства и тежки закононарушения, с високи равнища на обвързвано с картели принуждение и принуждение над дами и девойки. Въпреки това 66 милиона туристи - в това число 500 000 британци - посещават зашеметяващата страна всяка година поради нейните превъзходни плажове, многолюден нощен живот и страхотна кухня.

На британците, пътуващи до Мексико, са издадени ограничения по какъв начин да сведат до най-малко риска от стават жертва на закононарушение по време на отмора. Министерството на външните работи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР