Туристите в популярно място за почивка призоваха за спешни мерки,

...
Туристите в популярно място за почивка призоваха за спешни мерки,
Коментари Харесай

Кадри на ужасите показват момент, в който бандата на мотоциклетистите Hells Angels нахлува жестоко в туристически бар в Майорка

Туристите в известно място за отмора приканиха за незабавни ограничения, откакто тайфа мотоциклетисти нахлу в бар в последната си ужасяваща офанзива.

Съобщава се, че плашещи нови записи от камери за видеонаблюдение демонстрират членове на скандалната група Hells Angels, които си пробиват път в заведение в Плая де Палма, Майорка, и грубо бият притежателя пред очите на плащащите посетители. Клипът стартира със сервитьор, който поглежда внимателно през рамо, откакто вижда блъсканица на открито.

Няколко секунди по-късно сервитьорът е хвърлен в средата на гневна кавга, когато стартира нападението против притежателя - и трескаво се пробва да задържи един мъж, до момента в който той натиска главата си надолу. Сервитьорка също е видяна да се забърква в сбиването и остава да се хване за главата, откакто рамка за картина падна върху нея.

Останалата част от видеото демонстрира по какъв начин притежателите и нападателите са въвлечени в разгорещена свада в помещението. Жертвата сподели на локалните медии, че дуото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР