Туристически автобус и два автомобила катастрофираха на национален път близо

...
Туристически автобус и два автомобила катастрофираха на национален път близо
Коментари Харесай

Катастрофа със сръбски автобус в Гърция, има жертви и ранени

Туристически рейс и два автомобила катастрофираха на народен път покрай град Пайония в Северна Гърция тази заран, оповестява в. " Катимерини ", като прецизира, че трима души са починали, а десетки други са ранени.

Говорителят на пожарната работа Янис Артопойос съобщи, че трима души са извадени в безсъзнание от една от колите. Друг доста тежко ранен човек е изваден от втората кола, от която са били избавени други двама съществено потърпевши. В туристическия рейс е имало към 20 ранени лица.

Според представителя е имало 78 души в рейса, който превозвал сръбски туристи, пътуващи към Аспровалта, в региона на Солун, за почивка.

Според водача на рейса автомобилът с четирима пасажери се е движел в противоположната посока, когато ненадейно се блъснал челно в рейса. В резултат на конфликта рейсът излязъл от шосето и паднал в канавката.

Автомобилът, в който имало четирима пасажери, бил изцяло сплескан при злополуката, а втората кола, в която пътувала сръбска гражданка с детето си, също била наранена от конфликта.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР