Турист се опита да снима елен по време на почивка

...
Турист се опита да снима елен по време на почивка
Коментари Харесай

Елен нападна турист

Турист се опита да снима елен по време на отмора на остров Егина, само че попадна в болница. Животното го удари с рогата си и му счупи няколко ребра, както се вижда от фрагментите, които обиколиха мрежата.

„ Не можех да допускам “, сподели 42-годишният Джан Карло Триака за нападението, което се случи, до момента в който той и брачната половинка му Ерика бяха на отмора на красивия гръцки остров.

Когато се случи случаят, туристите от Мексико, се любуваха на красивата природа по време на отмора в Гърция. Районът, богат на диви животни, даде опция на двойката да следи и взаимодейства със свободно скитащи животни и птици, като пауни и елени. Изглеждаха „ толкоз сладки “ и изцяло опитомени.

Във видео, оповестено онлайн, се вижда по какъв начин Триака се пробва да влезе в кадър с елена, в началото спокоен и апатичен към приближаването на човек. Изведнъж обаче в профил влиза диво животно и атакува нищо неподозиращия мъж. Ударът е бил мощен, вследствие на което екскурзиантът е счупил няколко ребра. Мексиканецът е откаран по неотложност в болница.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР