Турист от Словакия изуми полицията с неадекватното си поведение. В

...
Турист от Словакия изуми полицията с неадекватното си поведение. В
Коментари Харесай

Турист от Словакия изуми всички с неадекватното си поведение

Турист от Словакия изуми полицията с несъответстващото си държание. В събота към 20.00 ч. в Първо районно ръководство - Бургас е получено известие за нанесени материални вреди - счупени прозорци на входните порти на църковен храм " Св. св. Кирил и Методий ". Те са нанесени от мъж в несъответстващо положение, който имал пострадвания по себе си. Полицаите открили, че мъжът е 24-годишен словашки жител – представител на туристическа компания, седящ до постройката. Той е  пристигнал в България на 20 юни и е отседнал в Слънчев бряг.

Мъжът бил с пострадвания по ръцете - в региона на китките и мощна кръвозагуба. Откаран е в УМБАЛ - Бургас  за обзор и култивиране на пострадванията, само че там буйствали и се държал несъответстващо и нападателно. Отказал е да бъде прегледан и раните зашити. Въпреки това е превързан и раните му обработени, след което е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Вчера към 1 часа в Районно ръководство - Несебър е получено известие от рецепцията на хотел " Нимфа Русалка ", че 24-годишният словак си порязал ръката имал щедро кръвотечение. Мъжът проявявал експанзия по отношение на себе си, самонаранявайки се, посредством ухапване на ръката си със зъби. Отведен е в УМБАЛ - Бургас, където е настанен за лекуване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР