Тупалката на фолка Илиян е залитнал по алкохола и дрогата.

...
Тупалката на фолка Илиян е залитнал по алкохола и дрогата.
Коментари Харесай

Потресен очевидец: Пияният и надрусан Илиян се бараше за чатала, обърна 30 шота на сцената

Тупалката на фолка Илиян е залитнал по алкохола и дрогата. Почитател на артиста описа пред „ Уикенд” по какъв начин е протекло едно от последните му участия в столичен чалга клуб. Изпълнителят на „ Не сме приключили” цъфнал пийнал в кръчмата, като за похлупак на сцената обърнал още 30 шота, изясни потресеният свидетел.

Участници в дивото празненство даже загатват, че великотърновецът евентуално бил и дрогиран. „ Не спираше да приказва нелепости, да прави дебелашки подмятания и нелепи смешки. За да е цялостен парадоксът, стартира да се обарва по интимните елементи, да издава недвусмислени звуци и да пъшка”, описа почитател, участвал на зрелището.

Въпреки че на много от гостите това не се понравило, изпълнителят на „ Пайнер” не спирал да дрънка простотии и да поръчва алкохол. Тупалката постоянно се е славел като огромен купонджия и фен на нощния живот, само че досега не се е излагал по този начин по участия, ядосват се слушатели на лекия род. „ В XXI век алкохолът и опиатите към този момент са нещо обикновено. Никой не гледа на това като на екзотика. Пробвал съм безусловно всичко, работата е да не се увлечеш. Трябва да имаш мощна психика”, съобщи преди време Илиян като че ли в своя отбрана.

„ Беше доста гадно, изключително за дамите, като стартира да се обарва по пакета, а след това и да прави възвратно-постъпателни придвижвания с кръста и дупето”, допълват клиенти на заведението. Най-страшното обаче станало най-после, когато 36-годишният Илиян Бойдев не се доверил на водач, такси или дринк-енд-драйв, а самичък се яхнал на мощния си автомобил, паркиран пред кръчмата.

Страстта към чашката на болярина го води фиркан даже пред олтара. През лятото на 2014-а година чалга звездата подписа брак, като стартира празненството два дни преди сватбата с напиване до безсъзнание. Четири години по-късно артистът е разведен, само че отново се налива до козирката.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР