Тунизийският гражданин, заловен в Добрич, в петък е предизвикал тежка

...
Тунизийският гражданин, заловен в Добрич, в петък е предизвикал тежка
Коментари Харесай

Извънредни разкрития за издирвания от Франция тунизиец, закопчан след гонка в Добрич СНИМКИ

Тунизийският жител, хванат в Добрич, в петък е провокирал тежка злополука на бул. „ Добруджа " в града. Това стана ясно на брифинг на Окръжната прокуратура - Добрич, Районната прокуратура в Генерал Тошево и ОД на Министерство на вътрешните работи - Добрич, който се състоя в Кардам, написа dobrichonline.com.

, мъжът е бил разгласен за интернационално търсене във Франция.

Към 12 часа през вчерашния ден автомобил с швейцарска регистрация, ръководен от мъж с тунизийски паспорт, не е спрял за инспекция на граничния надзор край Кардам, минал е през бариерата и е траял в посока към град Добрич.

Междувременно органите на реда са пуснали регистрационните му номера за търсене, мъжът е влезнал в Добрич и е провокирал злополука по бул. „ Добруджа”.



След пътния случай той слязъл от автомобила си и се опитал да избяга, само че е арестуван от полицейските чиновници. Впоследствие излиза наяве, че е без европейски паспорт и няма документ, с който да може да се придвижва свободно из Европа.

Задържаният е търсен от френските управляващи за тежко закононарушение, само че все още няма данни да е обвързван с терористичния акт в Ница. Очаква се европейската заповед за задържането му от френските управляващи, която би трябвало да обясни и защо закононарушение се търси.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР